Direct Contact

Meer leren over AI en Business Intelligence? Hoor in het gesprek hoe wij het voor jouw onderneming in kunnen zetten.

  Contactgegevens

  Telefoonnummer

  +31 (0)73 822 07 95

  Emailadres

  info@jennen-advies.nl

  Kantooradres

  Rijnstraat 495a
  5215 EJ ‘s-Hertogenbosch

  Kamer van Koophandel

  70464219

  Als ondernemer moet je blind kunnen vertrouwen op je financieel adviseur; de juiste financiële informatie is cruciaal voor het bestaan van je bedrijf. Bij onze ervaren accountants zijn je cijfers in goede handen. We stellen vakkundig de jaarrekening op en verzorgen rapportages en prognoses.

  Een bedrijf starten, bijsturen of beëindigen; het ondernemerschap kent talloze fases en ieder moment brengt andere vraagstukken met zich mee. Van prangend dilemma tot complexe financiële kwestie; we denken mee én lossen het vakkundig voor je op.

  Een bedrijf overdragen is een juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel uitvoerige klus. Bij Jennen Advies kunnen we het hele traject voor je plannen en begeleiden. We maken je bedrijf verkoop klaar en geven inzicht in de financiële en fiscale gevolgen voor alle betrokken partijen.

  Goed belastingadvies is essentieel voor iedere ondernemer. Het is maatwerk; ieder bedrijf heeft met
  andere wetten en regelgevingen te maken. Bij Jennen regelen we de aangiftes én verkennen we
  voortdurend de mogelijkheden. Proactief, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

  Geen papier, 24/7 online, de beste analysesoftware: bij Jennen Advies denken we digitaal. We werken met diverse boekhoudkundige pakketten, zoals ‘online boekhouding’ en ‘scannen-boeken-archiveren’ en onze analyse-software maakt kinderspel van ingewikkelde bedrijfsanalyses.

  Hoe sta ik er financieel voor? Hoe zit het met mijn pensioen? Een goede persoonlijke financiële planning zorgt voor rust en structuur. Jennen Advies brengt inzicht in je huidige financiële situatie én
  die van de toekomst; bij overlijden, pensionering of arbeidsongeschiktheid.