Businesspartners

Jennen Advies is businesspartner van de volgende bedrijven:

basecone

Optimaliseer en beheer uw digitale documentstroom! Boek eenvoudig en snel uw facturen en laat deze vervolgens beoordelen door meerdere autorisatoren. Volg het document door deze autorisatie flow met de beheerdersfunctie. Al uw facturen altijd binnen handbereik via uw online archief.

Spotcap

Eenvoudig een zakelijk krediet. Betrouwbaar en snel zakelijk krediet tot €150.000. Bij stapelfinancieren tot €250.000 mogelijk. Rentepercentages vanaf 0,5% per maand.

figlo

Integreer financiële planning succesvol binnen uw bedrijfsmodel. Uw invloed op de financiële situatie van uw klant is groot en biedt ruime mogelijkheden om uw diensten uit te breiden en daar passend voor te worden beloond. U kunt nu naast de jaarrekening en belastingaangifte drie nieuwe vormen van dienstverlening toevoegen aan uw adviespraktijk.

Exact online

Realtime inzicht in je financiën en klantgegevens geven je de kennis om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Onderweg naar de klant het laatste gespreksverslag inzien, tijdens het bezoek de cijfers bekijken en na afloop direct een offerte sturen.

SBR Banken

SBR staat voor “Standard Business Reporting” ofwel in het Nederlands “Standaard Bedrijfsrapportages”. Met SBR worden financiële gegevens van ondernemers en ondernemingen digitaal en gestandaardiseerd aangeleverd bij de bank. Ook de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en het Centraal Bureau voor Statistiek maken gebruik van SBR.

weFact

Geen gedoe met factuurnummers, BTW optellingen of BTW verleggen. WeFact Standard regelt dit voor u. Middels gebruik van abonnementen kunt u periodiek factureren.

visionplanner

In een handomdraai je jaarrekening samenstellen? Dat doe je snel en efficiënt met onze software. In de cloud. Snel inzicht in je cijfers? Lever met een druk op de knop tussentijdse cijfers in een overzichtelijk dashboard.

neem eens contact met ons op

  • E-mailadres

    info@jennen-advies.nl

  • Maak een afspraak

    Vul geheel vrijiblijvend ons contactformulier in

  • Ons telefoonnummer

    Bel: (073) 822 07 95