Kring met A-merken

In de 15 jaar dat wij actief zijn in de accounting en interim finance-markt hebben wij een fantastische kring van opdrachtgevers opgebouwd, waaronder verschillende A-merken.

Duurzame relaties

Vanwege onze duidelijke langetermijnvisie, gecombineerd met onze laagdrempelige toegankelijkheid, zijn de contacten met onze opdrachtgevers duurzaam gebouwd op wederzijds vertrouwen, onderling respect en volledige transparantie. Dat is niet alleen wat ons aanspreekt, maar duidelijk ook onze klanten. Jou ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Danone

Ontwikkelaar van gezonde voeding op basis van zuivel. Wereldwijd opererend bedrijf, actief in ruim 150 landen, onder meer bekend van de merken Danoontje, Danio, Activia en Actimel.

Nutricia

Ontwikkelaar van baby- en kindervoeding (Nutrilon, Olvarit, Bambix) en medische voeding. Maakt onderdeel uit van wereldspeler Danone.

Safellines B.V.

Werkplekbeveiligingsbedrijf dat opereert op het gebied van spoorwegveiligheid en advies voor bedrijven die in de spoorbranche werkzaam zijn, zoals Strukton, Heijmans en BAM.

Twins Bedrijfscatering

Exploiteert bedrijfsrestaurants en -kantines in de meest uiteenlopende vorm, van voedzaam tot gastronomisch.

Forest & Falls

Forest & Falls biedt hoogwaardige badkamermeubelen en waskommen aan tegen een betaalbare prijs. Alle meubels zijn zelf ontworpen en de waskommen worden door ons exclusief in de Benelux verkocht.

neem eens contact met ons op

  • E-mailadres

    info@jennen-advies.nl

  • Maak een afspraak

    Vul geheel vrijiblijvend ons contactformulier in

  • Ons telefoonnummer

    Bel: (073) 822 07 95