Laagdrempelig, toegankelijk en flexibel

Wij zijn gevestigd in een schitterend pand in Rosmalen, met een centrale ligging tussen de A2 en A59 ligt heel Nederland om de hoek, in een laagdrempelig kantoor aan de Tuinstraat. Toegankelijkheid, flexibiliteit en benaderbaarheid; dat is waar wij voor staan. En in blijven investeren, zodat er een langdurige samenwerking ontstaat op basis van wederzijds vertrouwen. Deze missie heeft ons gemaakt tot een kantoor met een omvangrijk specialistisch netwerk en fantastische opdrachtgevers.

Fiscaal, financieel en administratief adviseur

Jennen Advies kan veel in eigen huis. Ben je op zoek naar belastingadvies, een boekhouder, een controller, een accountant dus iemand die fiscaal én financieel advies kan geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor Interim Financieel Management, waarbij je tijdelijk extra ondersteuning krijgt op het gebied van financiën, controlling, administratieve organisatie of financiële automatisering, zijn wij de ideale partner. Kijk bij onze producten voor het totale aanbod.

Onze voordelen

 • Laagdrempelig, no-nonsense
 • Zelfstandig, flexibel
 • Cashflowgericht
 • roactieve advisering
 • Omvangrijk netwerk/partners
 • Aansprekende referenties
 • Breed productenaanbod
 • Ook duurzaamheidsadvies
 • Lid vakvereniging NOAB

NOAB-lid: tal van voordelen!

Wij zijn aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Elke ondernemer heeft een NOAB-kantoor nodig, voor de aangifte, jaarrekeningen, financieringsaanvragen en advies. Met ons lidmaatschap bieden wij jou de volgende voordelen:

Voordelen van ons lidmaatschap

Kwaliteit van dienstverlening en advies

De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid mogen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Actuele kennis van zaken

Wij zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving, via permanente opleidingen.

Laagdrempelig en oplossingsgericht

NOAB-leden zijn zelf ondernemer en spreken daarmee de taal van hun klanten. Tevens kunnen wij een beroep doen op specialisten binnen de NOAB Adviesgroep om problemen op te lossen.

Garantie

Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

Klaar voor de toekomst

NOAB werkt samen met o.a. de overheid aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. Onze aangiften worden in principe direct geaccepteerd door de Belastingdienst. Die vertrouwt op onze professionaliteit en kwaliteit. Jij geeft hiermee het signaal af dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt, integer bent en jouw cijfers een correct beeld geven. Daarnaast zijn wij op de hoogte van Standard Business Reporting (SBR). SBR is een standaard om financiële gegevens uit te wisselen tussen ons, banken, de Belastingdienst en andere partijen. Vanaf 2013 is het verplicht om bepaalde aangiftes op deze wijze in te dienen.

neem eens contact met ons op

 • E-mailadres

  info@jennen-advies.nl

 • Maak een afspraak

  Vul geheel vrijiblijvend ons contactformulier in

 • Ons telefoonnummer

  Bel: (073) 822 07 95