Werken bij Jennen Advies

Plezierig werken in alle vrijheid

Welkom op de ‘Werken bij’ pagina van Jennen Advies. Hier krijg je een kijkje in ons kantoor waar plezier en professionaliteit hand in hand gaan. Ontdek wat het betekent om onderdeel te zijn van ons team, waar we samen hard werken én veel lachen. Bij Jennen Advies krijg je de ruimte om jezelf te zijn en je te ontwikkelen, omringd door enthousiaste collega’s in een inspirerende omgeving. Lees verder en ontdek waarom werken bij ons zo bijzonder is.

Jij in je kracht

Bij ons kun je volledig jezelf zijn zonder je aan te passen. Jij goed in je vel, wij goed in ons vel.

Innovatie

Door continu te innoveren lopen we voorop in digitalisering en maken we jouw werk veel leuker.

Team

Iedereen is zichzelf en draagt bij aan een hecht team waar je op kunt vertrouwen en op kunt bouwen.

Jij en Jennen

Bij Jennen Advies draait het niet alleen om cijfers en data (bytes), maar ook om mensen en verbinding (bonds).Wij geloven in de kracht van een hecht team en vriendschap. Onze digitale aanpak stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werken, maar het is de menselijke touch die ons bijzonder maakt. Hier ben je geen nummer, maar een gewaardeerd teamlid dat bijdraagt aan het succes van onze klanten én aan ons bedrijf.

We combineren het beste van twee werelden: een hypermoderne digitale werkomgeving en een warme, collegiale sfeer. Onze technologieën maken ons werk soepel en accuraat, maar het zijn de persoonlijke relaties die het verschil maken. Of het nu gaat om het delen van een grapje tijdens de lunch of het vieren van een mijlpaal met een gezellige borrel, bij Jennen Advies ben je altijd omringd door vrienden.

Wat maakt Jennen echt Jennen?

Werken bij Jennen Advies

Ontmoet je toekomstige collega's

Bij Jennen Advies ontmoet je een team van gedreven professionals die met plezier werken. Van Ciara, onze officemanager die alles draaiende houdt, tot Manon, onze Assistent Accountant die graag iedereen een beetje voor de gek houdt. Of Pim die als mede-eigenaar het goede voorbeeld probeert te geven, maar daar niet altijd even goed in is. Ontdek de verhalen van je toekomstige collega’s en ervaar waarom werken bij Jennen zo bijzonder is.

Ontmoet:
'Onze Pim', de maestro van balans en boekhouding

Bij Jennen is het motto duidelijk: werk met plezier, vrijheid en een flinke dosis humor, en je krijgt een omgeving waarin je kunt groeien. Benieuwd hoe het is om bij Jennen Advies (en met Pim) te werken?
Lees het artikel van Pim!

Ontmoet:
‘Onze Silvy’, cijferheldin en hardloopfanaat

Bij Jennen draait het niet alleen om cijfers, maar vooral om de mensen achter de cijfers. Silvy is een perfect voorbeeld van hoe we bij Jennen werken: met overtuiging, plezier en als één grote familie. 
Lees het artikel van Silvy!

Ontmoet:
‘Onze Ciara', de duizendpoot die alles draaiende houdt

Ciara houdt het graag ‘lekker druk’. De combinatie tussen een leuk team, fijne klanten, uitdagend werk en oprechte interesse zorgt ervoor dat ze echt iedere dag met een lach op haar gezicht naar kantoor komt.  

Trots op onze collega's

Waarom zij bij ons werken

jennen-advies-manon
Manon
Assistent Accountant

“Door de platte structuur binnen Jennen Advies krijgt iedereen de vrijheid en de ruimte om zich te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen.”

Jennen-advies-silvie
Sylvie
Assistent Accountant

“Ik krijg de mogelijkheid om met verschillende bedrijven te werken, een ZZP-er loopt weer tegen hele andere dingen aan dan een internationaal bedrijf. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

jennen-advies-koen
Koen
Relatiebeheerder

“Doordat we 100% digitaal werken kunnen we onze klanten snel en pro-actief adviseren. Dat maakt het werk niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker.”

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Kom dan werken bij Jennen Advies! Een leuk groeiend bedrijf met een ambitieus en betrokken team dat niets mooier vindt dan met een strak ingerichte digitale administratie proactief in te spelen op de vraagstukken van morgen. Herken jij jezelf in een van onze vacatures? Aarzel dan niet en reageer vandaag nog! Staat jouw vacature er niet bij maar pas je wel binnen onze organisatie? Ook dan komen wij graag met je in contact. Die CV komt later wel.

Allround Medewerker

Gevorderd Assistent Accountant

Administratief Medewerker

jennen-advies-winnaar-van-drie-fd-gazelle-awards

Wij staan voor groei en ontwikkeling

Al sinds 2020 is Jennen-Advies de trotse winnaar van de jaarlijkse FD Gazellen Award, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Naast de groei van ons bedrijf, vinden we het net zo belangrijk dat jij:
Interview met Pim Jennen

”Bij Jennen doen we veel dingen heel anders, dat maakt het werk zo veel leuker”

Jennen Advies is de financiële en fiscale partner-in-business van veel verschillende ondernemers, hoofdzakelijk in het MKB. Op dit moment staan er vacatures open voor een Administratief Medewerker en een Gevorderd Assistent Accountant, allebei voor 32 – 40 uur per week. Maar hoe is het eigenlijk om bij Jennen Advies te werken? En wat maakt het kantoor anders dan al die andere kantoren? Pim Jennen vertelt het je. 

Neem gerust contact met ons op

Jennen Advies staat voor je klaar!

Wil je meer weten over ons bedrijf en de inhoud van het werk? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Jennen Advies? Neem dan gerust contact met ons op!

ciara-op-kantoor-bij-jennen-advies