Het-team-van-Jennen-Advies

Werken bij Jennen Advies

Wil jij deel uitmaken van een datagedreven, ambitieus en gezellig team van adviseurs in hartje Den Bosch? 

Wij zijn dé meest veelzijdige boekhouder in digitale financiële en fiscale dienstverlening. Met een strak ingerichte digitale administratie geven wij onze nationale en internationale klanten altijd en overal real-time inzicht in hun financiële positie. Hoe we dat doen en wat dat voor jou betekent vertellen we je graag! 

Innovatief

We zijn innovatief en zetten in op digitalisering en de nieuwste technologie voor een snel en accuraat resultaat

icoon-100-procent-digitaal

100% geautomatiseerd

We werken 100% digitaal en brengen gegevens uit meerdere bronnen op één centrale plek samen

Klantgericht

We zijn klantgericht, persoonlijk, oplossingsgericht en denken proactief mee, zonder het geijkte jasje-dasje

jennen-advies-winnaar-van-drie-fd-gazelle-awards

Wij staan voor groei en ontwikkeling

Al sinds 2020 is Jennen-Advies de trotse winnaar van de jaarlijkse FD Gazellen Award, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.  

Naast de groei van ons bedrijf, vinden we het net zo belangrijk dat jij:

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Kom dan werken bij Jennen Advies! Een leuk groeiend bedrijf met een ambitieus en betrokken team dat niets mooier vindt dan met een strak ingerichte digitale administratie proactief in te spelen op de vraagstukken van morgen. Herken jij jezelf in een van onze vacatures? Aarzel dan niet en reageer vandaag nog! Staat jouw vacature er niet bij maar pas je wel binnen onze organisatie? Ook dan komen wij graag met je in contact. Vul het contactformulier in en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Allround Medewerker

Gevorderd Assistent Accountant

Administratief Medewerker

Trots op onze collega's

Waarom zij bij ons werken

jennen-advies-manon
Manon
Assistent Accountant

“Door de platte structuur binnen Jennen Advies krijgt iedereen de vrijheid en de ruimte om zich te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen.”

Jennen-advies-silvie
Sylvie
Assistent Accountant

“Ik krijg de mogelijkheid om met verschillende bedrijven te werken, een ZZP-er loopt weer tegen hele andere dingen aan dan een internationaal bedrijf. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

jennen-advies-koen
Koen
Relatiebeheerder

“Doordat we 100% digitaal werken kunnen we onze klanten snel en pro-actief adviseren. Dat maakt het werk niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker.”

Interview met Pim Jennen

”Bij Jennen doen we veel dingen heel anders, dat maakt het werk zo veel leuker”

Jennen Advies is de financiële en fiscale partner-in-business van veel verschillende ondernemers, hoofdzakelijk in het MKB. Op dit moment staan er vacatures open voor een Administratief Medewerker en een Gevorderd Assistent Accountant, allebei voor 32 – 40 uur per week. Maar hoe is het eigenlijk om bij Jennen Advies te werken? En wat maakt het kantoor anders dan al die andere kantoren? Pim Jennen vertelt het je. 

Neem gerust contact met ons op

Jennen Advies staat voor je klaar!

Wil je meer weten over ons bedrijf en de inhoud van het werk? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Jennen Advies? Neem dan gerust contact met ons op!

ciara-op-kantoor-bij-jennen-advies