Waar we goed in zijn

Wij begrijpen als geen ander dat je niet alle kennis rondom financiën en fiscale regels zelf in huis kunt hebben. Jennen Advies is een veelzijdig adviseur op verschillende financiële en fiscale expertisegebieden.  Daarmee ondersteunen en adviseren we jouw organisatie om het maximale uit jouw bedrijf halen. 

jennen-advies-aan-het-werk-op-de-werkvloer

Innovatief

We zijn innovatief en blijven ons voortdurend inzetten op digitalisering en technologie

icoon-100-procent-digitaal

100% geautomatiseerd

We werken 100% digitaal en brengen gegevens uit meerdere bronnen op één centrale plek samen

Klantgericht

We zijn klantgericht, persoonlijk en jouw partner-in-business

jennen-advies-zithoek-op-de-werkvloer

Innovatie en technologie

Wat ons uniek maakt

Als het gaat om de nieuwste technologische ontwikkelingen op financieel gebied, loopt Jennen Advies voorop. We werken al jaren 100% digitaal, investeren doorlopend in nieuwe technologieën en streven continu naar de beste digitale financiële dienstverlening om onze klanten beter, nauwkeuriger en sneller inzicht te kunnen verschaffen in hun financiële data. Daarnaast blijven we ons als team voortdurend technisch ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om onze klanten gedurende de gehele bedrijfscyclus bij te staan en samen te groeien en te innoveren.

Onze expertisegebieden

Waar we goed in zijn

Als veelzijdig boekhouder ondersteunen en adviseren we jouw organisatie om het maximale uit jouw bedrijf halen. We zijn flexibel, nuchter en persoonlijk en hebben alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf te laten groeien.

Financieel advies

Als ondernemer moet je blind kunnen vertrouwen op je financieel adviseur; de juiste financiële informatie is cruciaal voor het bestaan van je bedrijf. Bij onze ervaren medewerkers zijn je cijfers in goede handen. We stellen vakkundig de jaarrekening op en verzorgen door onze slimme technologie snelle en accurate rapportages en prognoses.

Bedrijfsadvies

Een bedrijf starten, bijsturen of beëindigen? Het ondernemerschap kent talloze fases en ieder moment brengt andere organisatiekundige en bedrijfskundige vraagstukken met zich mee. Van een prangend dilemma tot een complexe financiële kwestie; we denken efficiënt en pro-actief met je mee én lossen het vakkundig voor je op.

Belastingadvies

Wat voor een rechtsvorm je ook hebt, goed belastingadvies is essentieel voor iedere ondernemer. Door de constant wijzigende wet- en regelgeving is belastingadvies altijd maatwerk. Bij Jennen Advies regelen we jouw aangiftes én verkennen we voortdurend de mogelijkheden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bedrijfsoverdracht

Een bedrijf overdragen is een juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel uitvoerige klus. Bij Jennen Advies plannen we het traject van A tot Z en kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. We maken je bedrijf verkoop klaar en geven inzicht in de financiële en fiscale gevolgen voor alle partijen die betrokken zijn.

Loonadministratie

Wanneer je met personeel te maken hebt, is de loonadministratie een belangrijk onderdeel van je organisatie. Via Jennen Advies wordt de loonadministratie je uit handen genomen en kun je rekenen op een perfect verzorgde salarisverwerking, dat zorgt voor gebruikersgemak voor zowel de werkgever als de werknemer.

Financiële Planning

Hoe sta ik er financieel voor? Hoe zit het met mijn pensioen? Wat als ik een tweede woning in het buitenland wil kopen? Een goede persoonlijke financiële planning zorgt voor rust en structuur. Jennen Advies brengt inzicht in je huidige financiële situatie én die van de toekomst; bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensionering.

koen-jennen-advies

Benieuwd wat Jennen Advies voor jou kan betekenen?

Vraag het een van onze experts!

Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! Bel met een van onze collega’s op telefoonnummer: 073 822 07 95. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@jennen-advies.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.