De kracht van een digitale en geautomatiseerde administratie in de praktijk

Bij Jennen Advies fungeren we niet als de standaard financieel adviseur. We laten de technologie voor ons werken, zodat we onze klanten proactief kunnen adviseren. Met als doel dat ze zich kunnen focussen op de kernactiviteiten van hun bedrijf en de juiste strategische keuzes kunnen maken om succesvol te ondernemen.

Hoe we dat doen? Dat vertellen onze klanten. Allemaal succesvolle ondernemers waar we al jaren mee samen mogen werken. We laten ze graag aan het woord.

"Over de jaren heen is er een zeer warme en open vertrouwensrelatie ontstaan en weten we met een paar woorden wat er wordt bedoeld en wat er dient te worden uitgevoerd."

"Door de handige tools van Jennen Advies hoeven we ons geen zorgen meer te maken over fiscale zaken, administratie, personeelszaken, belastingen en subsidies."

"Jennen Advies heeft mijn financiën een stuk inzichtelijker en efficiënter gemaakt. Doordat alles is gedigitaliseerd, zijn mijn cijfers altijd up-to-date en 24/7 beschikbaar."

afbeelding-product-klantverhaal

IXXI Concepts

IXXI’s modulaire wanddecoratie maakt gewone muren buitengewoon. Door het unieke ophangsysteem is IXXI vorm te geven zoals je wilt én hang je het zonder boren op. Door gebruik te maken van eigen foto’s of een beeld uit de IXXI collectie, heb je altijd betaalbaar design aan de muur én verwissel je eenvoudig een tegel of de gehele IXXI in een handomdraai.

"Jennen Advies heeft ons in 2020 geholpen om de administratie te digitaliseren en vereenvoudigen. We hebben nu de juiste tools in handen om te allen tijde onze cijfers snel op orde te hebben. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Komen we ergens niet uit? Dan is er altijd snel advies beschikbaar."

Wij Doen Dingen

Wij Doen Dingen is een bureau voor interactieve media, strategie & communicatie. Door uitgebreid onderzoek en de slimme inzet van nieuwe technologie, maakt Wij Doen Dingen belevingen met maatschappelijk impact. Door te inspireren, creëren en verrassen!

"Lekker kunnen doen waar je goed in bent, geen zorgen meer over de administratie door handige tools, altijd inzicht waar en wanneer je wenst met persoonlijke aandacht. En meedenken, alsof het je eigen collega’s zijn die snappen waar je focus ligt en je business kennen dus ook goed begrijpen dat ‘tools’ middelen zijn en geen doel op zich. Wel heel fijn dat ze op de juiste manier worden ingezet met kennis. Ieder z’n vak. Wij hebben het druk genoeg met onze mensen, groei, ambities, klanten en projecten. Gelukkig maken we ons geen zorgen meer over fiscale zaken, administratie, personeelszaken, belastingen, subsidies en meer. Iedereen blij en tijd voor waar het om draait; plezier in je werk, je bedrijf, je medewerkers en niet te vergeten je klanten!"

afbeelding-gevelbord-klantverhaal
afbeelding-brillen

Bloomdale Eyewear

Bloomdale Eyewear is een onafhankelijk en trendy Nederlands brillenlabel opgericht in 2015 en gevestigd in Rosmalen. Bloomdale ontwerpt kleurrijke en originele brillen voor de optiek branche over de hele wereld, gericht op dames en heren van elke leeftijd die een origineel design willen dragen, met mooie vormen en fijne details. 

"Jennen Advies heeft mijn financiën een stuk inzichtelijker en efficiënter gemaakt. Ze zijn innovatief en werken al jaren digitaal. Mijn cijfers zijn altijd up-to-date en 24/7 beschikbaar. Doordat ze bij Jennen Advies precies weten wat ze aan het doen zijn, kunnen ze goed anticiperen op de toekomstige situatie van mijn onderneming. Daarnaast is het fijn en snel schakelen met het team van Jennen Advies. Door hun jarenlange ervaring signaleren en adviseren ze op zaken die je als ondernemer zelf niet voorziet. Jennen Advies is geen standaard adviseur, maar een ambitieuze club mensen met ondernemend vermogen en een zeer klantgerichte instelling. Dit zorgt er niet alleen voor dat mijn administratie goed is ingericht, maar ook voor een zeer prettige samenwerking."

G-Nius

G-Nius is sinds 2002 gespecialiseerd in consultancy en detachering van professionals op het snijvlak van business en data, IT en commercie in de vakgebieden: e-commerce, energie- en watervoorzieningen, financiëel, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, logistiek & WMS en scheeps- en jachtbouw.

"Enige jaren geleden waren we actief op zoek naar een frisse financiële dienstverlener, een adviseur die onze administratie verder kon optimaliseren en professionaliseren. Na een selectieproces hebben we vol overtuiging gekozen voor Jennen Advies. De pragmatisch aanpak, de automatiseringskeuzes, het eenvoudig houden van de processen en de toegankelijkheid spreken ons nog steeds zeer aan. Dankzij Jennen Advies hebben wij zeer grote stappen kunnen zetten in het digitaliseren en automatiseren van de administratie. Iets waar we dagelijks gebruik van maken, profijt van hebben en wat met de nieuwste ICT-technologie steeds weer verder wordt geoptimaliseerd. Ook in complexere dossiers treed Jennen Advies op als een adviseur en sparringpartner. Omdat Jennen Advies ook haar netwerk op de gebieden van strategisch advies, fiscaliteit en salarisadministratie aan ons beschikbaar stelt, is ze met haar partners steeds weer in staat ook de complexere materie samen met ons succesvol te laten landen. Over de jaren heen is er een zeer warme open vertrouwensrelatie ontstaan en weten we over en weer met een paar woorden wat er wordt bedoeld en wat er dient te worden uitgevoerd."

afbeelding-logo-klantverhaal
afbeelding-schrootverwerking

Scrap Metal Services

Scrap Metal Services (SMS) is een bedrijf wat haar faciliteiten beschikbaar stelt voor opslag en overslag van schroot, het is opgericht in 2019 en het hoofdkantoor is gevestigd te Heeze. Bedrijven zonder faciliteiten of die slechts eenmalig gebruik willen maken kunnen hier voordeel uit halen. Zij bieden diverse services aan op basis van maatwerk. Bij SMS kunnen ze 20 en 40 ft containers verticaal beladen, deze gaan per vrachtauto naar de terminal en vanuit daar gaan deze naar een andere bestemming in de wereld. Aangekomen op de eindbestemming gaat het naar een lokale smelterij die er een nieuw product van maakt. Het doel van SMS is om het maximale laadgewicht van de vrachtwagen te benutten.

"Onze ervaring met Jennen Advies is uitmuntend. De reden hiervoor is dat zij vooral doelgericht werken en de kennis hierin verwerken. Hierdoor is het als externe partij goed te volgen wat het te belopen pad wordt, in tegenstelling tot veel andere accountants. Daarnaast draagt Jennen Advies ook veel mogelijkheden voor, waardoor de rol van beide partijen in balans is."

Consyl.

Consyl is een onafhankelijk adviseur gespecialiseerd in pensioen, inkomen en verzuimverzekeringen. Zaken die ze tot in de puntjes willen regelen voor werknemers en werkgevers. Op een manier waar iedereen zich prettig bij voelt voor een lange en prettige samenwerking.

"Ik werk nu al bijna 10 jaar samen met Jennen Advies. Voor zowel de administratie als de meer specialistische vragen. Ik zeg juist 'samenwerken' omdat dat is wat ik met Pim Jennen en zijn team ervaar. Pim en zijn professionele team staan echt altijd klaar voor de vaak complexe vragen die mijn ondernemingen met zich meebrengen. Daarnaast hou ik van korte lijnen en slim werken. De administratie is bij ons in zijn geheel door Jennen Advies gedigitaliseerd en gestandaardiseerd. Wel zo efficiënt! Zo hebben wij altijd inzicht in onze financiële situatie. Pim denkt actief met ons mee en durft kritisch te zijn. Dat is juist wat een goede accountant onderscheidt van zijn concurrenten."

logo-Consyl
afbeelding-pand-klantverhaal

Visual Workplace

Visual Workplace is leverancier, producent en adviseurs op het gebied van ‘Visual Management Tools’, die worden ingezet om werkprocessen te verbeteren, met als doel de veiligheid, kwaliteit, productiviteit of betrokkenheid te vergroten.

"Jennen Advies is in mijn ogen geen traditioneel accountancy bureau, maar een club mensen met ondernemend vermogen die vooruitkijken. Naar zaken die anders, beter, overzichtelijker en geautomatiseerd kunnen worden. Bij de overstap van UNIT4 Software naar Exact hebben ze ons op een prettige manier ondersteund en geadviseerd. Een organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn, je concrete adviezen ontvangt, je geen ingewikkelde praat hoeft te verwachten en ze met praktische oplossingen komen. Een vertrouwenspartner voor onze cijfers."

Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Gras en Groen werd opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio voor originele en eigentijdse tuinontwerpen voor ieder budget. 

"Er wordt naar je geluisterd en er worden oplossingen en suggesties aangedragen om de boekhouding optimaal te laten draaien. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld wat we nu in ons bedrijf kunnen stoppen. Daarnaast is de communicatie helder en duidelijk en zijn ze bij Jennen Advies altijd bereid een stapje extra te zetten."

jennen-advies-linda

Benieuwd wat Jennen Advies voor jou kan betekenen

Vraag het een van onze experts!

Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! Bel met een van onze collega’s op telefoonnummer: 073 822 07 95. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@jennen-advies.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.