Jennen Advies

Met plezier in alle vrijheid werken

De dagelijkse gang van zaken

Ontmoet: ‘Onze’ Ciara, de duizendpoot die alles draaiende houdt

Bij Jennen Advies is het altijd druk, maar nooit saai. Ciara is onze vliegende keep, spin in het web, multitasker, gatekeeper, en vooral onze onmisbare officemanager. Al twee jaar zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van de boodschappen tot aan de facturen en van klantencontact tot social media, Ciara doet het allemaal! Ciara werkt het liefst op kantoor, midden in de actie.

Wil je meer weten over Ciara en waarom ze iedere dag met een lach naar kantoor komt en weer vertrekt? Je leest het in dit artikel!

"We zijn graag druk, maar staan ook samen stil om successen te vieren.”

Bij Jennen Advies is het altijd druk, maar nooit saai. Ciara is onze vliegende keep, spin in het web, multitasker, gatekeeper, en vooral onze onmisbare officemanager. Al twee jaar zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hoe doet ze dat? “Ik heb uitdaging nodig en ben het liefste met 100 dingen tegelijk bezig. Ik help graag mensen en dat komt hier allemaal samen.”

Veelzijdigheid ten top

Ciara vertelt over de veelzijdigheid van haar werk. Ze regelt alles: van boodschappen doen tot facturen. Ciara staat klanten te woord en is verantwoordelijk voor social media, Wwft en het oppakken van taken van collega’s. “Ik faciliteer collega’s zodat zij goed kunnen werken. Ik weet alles van klanten en kan snel inspringen waar nodig.”

Ciara vertelt verder: “Onlangs ging het prive even iets minder. Er was zoveel begrip en het team liet me weten dat ik werd gemist. Ook van veel klanten kreeg ik lieve berichten. Dat familiegevoel ervaar je dus niet alleen als het goed gaat, maar is vooral een fijn vangnet als het even minder gaat. Dat zorgde ervoor dat ik niet kon wachten om weer aan de slag te gaan.” 

Lekker druk

Ciara houdt het graag ‘lekker druk’. “Maar we zijn ook heel goed in samen stil staan als er iets gevierd moet worden. De combinatie tussen een leuk team, fijne klanten, uitdagend werk en oprechte interesse zorgt dat ik echt iedere dag met een lach op mijn gezicht naar het werk en naar huis ga.”

Ciara heeft bij diverse grote bedrijven gewerkt en merkt een groot verschil ten aanzien van Jennen. “Bij grote bedrijven heb je veel lagen. Hier zijn de lijnen kort en informeel en kennen we geen verschil. We kunnen met elkaar lachen en successen vieren met bijvoorbeeld Bossche bollen, gebak, uitjes, borrels in de stad, padellen en eten. Iedereen doet en denkt mee.”

Altijd in de reuring

Ciara is het liefste iedere dag op kantoor. “Ik kan ook weleens thuiswerken, maar ik ben liever midden in de reuring. De korte lijnen hier maken dat ik het, als PA van het team, fijn vind om aanwezig te zijn.” Thuis is Ciara net zo druk als op kantoor: wandelen, met vriendinnen weggaan, terrasjes pakken en winkelen. “Mijn sociale leven is net zo druk. In het weekend ben ik vaak op feestjes.”

Ciara is ook de interne specialist in het gebruik van onze software Salesforce, waarin alle klantgegevens staan en facturen worden gemaakt. Ze zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. “Ik ben ook verantwoordelijk voor de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Het feit dat ik deze verantwoordelijkheden heb en krijg, zegt iets over het vertrouwen en de waardering.”

Werken bij Jennen Advies

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?

Wil je meer weten over ons bedrijf of de inhoud van het werk? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Jennen Advies en wil je graag eens kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Wij zijn altijd op zoek naar de beste financiële mensen!