Interviews Jennen Advies

Ontdek de verhalen van je toekomstige collega’s en ervaar waarom werken bij Jennen zo bijzonder is.

Ontmoet je toekomstige collega's

Met plezier in alle vrijheid werken

Bij Jennen Advies ontmoet je een team van gedreven professionals die met plezier werken. Van Ciara, onze officemanager die alles draaiende houdt, tot Manon, onze Assistent Accountant die graag iedereen een beetje voor de gek houdt. Of Pim die als mede-eigenaar het goede voorbeeld probeert te geven, maar daar niet altijd even goed in is. Ontdek de verhalen van je toekomstige collega’s en ervaar waarom werken bij Jennen zo bijzonder is.

Interview met Pim

Ontmoet: ‘Onze’ Pim, de maestro van balans en boekhouding

Bij Jennen is het motto duidelijk: werk met plezier, vrijheid en een flinke dosis humor, en je krijgt een omgeving waarin je kunt groeien. Benieuwd hoe het is om bij Jennen Advies (en met Pim) te werken? Lees het artikel van Pim!

Interview met Ciara

Ontmoet: ‘Onze’ Ciara, de duizendpoot die alles draaiende houdt

Ciara houdt het graag ‘lekker druk’. De combinatie tussen een leuk team, fijne klanten, uitdagend werk en oprechte interesse zorgt ervoor dat ze echt iedere dag met een lach op haar gezicht naar kantoor komt. Lees het artikel van Ciara!

Interview met Silvy

Ontmoet: ‘Onze Silvy’, cijferheldin en hardloopfanaat

Bij Jennen draait het niet alleen om cijfers, maar vooral om de mensen achter de cijfers. Silvy is een perfect voorbeeld van hoe we bij Jennen werken: met overtuiging, plezier en als één grote familie. Lees het artikel van Silvy!