Jennen Advies

Met plezier in alle vrijheid werken

De dagelijkse gang van zaken

Ontmoet: ‘Onze Silvy’: cijferheldin en hardloopfanaat

Bij Jennen draait het niet alleen om cijfers, maar vooral om de mensen achter de cijfers. Silvy is een perfect voorbeeld van hoe wij bij Jennen werken: met overtuiging, plezier en als één grote familie.

Professionele groei: Silvy stippelt haar groeipad bij ons uit, richting advies- en jaarwerk, terwijl ze geniet van haar huidige werk met cijfers en klanten. Wij bieden de ruimte om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel.
Sportieve uitdagingen: naast haar werk rent Silvy graag. Vorig jaar liep ze de marathon van New York. Dankzij onze flexibele werktijden en efficiënte digitale werkwijze kan ze haar sportieve ambities perfect combineren met haar baan.
Werken met fijne collega’s: bij Jennen werken voelt soms alsof je naar een gezellige verjaardag gaat. Onze ontspannen en collegiale sfeer zorgt ervoor dat iedereen met plezier en zonder stress werkt. En ja, we lachen hier echt veel!

Benieuwd hoe het is om bij Jennen te werken? Lees dan het artikel van Silvy!

‘Bij Jennen werk ik met cijfers én met fijne mensen om me heen.’

“Ik wil groeien, als persoon en als professional. Die mogelijkheden zijn er bij Jennen. We hebben een groeipad uitgestippeld zodat ik wat meer richting het advies- en jaarwerk kan gaan. Niet dat ik mijn huidige werk niet leuk vind. Nee, ik hou er juist van om met cijfers bezig te zijn: te zorgen dat een administratie in de basis goedstaat en klanten realtime inzicht hebben in kloppende overzichten. Maar ik hou gewoon van nieuwe uitdagingen.”

Marathons rennen

Dat geldt niet alleen op de werkvloer, maar ook privé. Ze rent graag hardloopwedstrijden. Zo liep ze  vorig jaar de marathon van New York en verlegt ze sportief graag haar grenzen. “Ik loop de Nijmeegse vierdaagse en een triatlon lijkt me ook wel wat, uiteraard in Jennen tenue.” Als we haar vragen of ze dit kan combineren met werk zegt ze: “Ja hoor. Ik werk parttime en we hebben voldoende vakantiedagen – en compensatie op overuren – om dit soort extra’s te plannen. We werken daarbij ook mega efficiënt door onze digitale werkwijze.”

Silvy vindt dit ook een pluspunt van dit kantoor. “We zijn qua digitalisering vooruitstrevend en dat merken onze klanten ook. Onze dienstverlening is Brabants, als in de handen uit de mouwen steken. We zetten de klant voorop en dat met een hoge standaard. Zo kan de klant bezig zijn met ondernemen.” Silvy  lachend: “Daarbij maken klanten af en toe tijd vrij om langs te komen bij ons, volgens mij vooral vanwege de fijne ontspannen sfeer hier.”

Werken met collega’s die voelen als vrienden

Silvy werkt inmiddels al enkele jaren bij Jennen. De inhoud van het werk en de fijne klanten houden haar hier. Maar ook haar leuke collega’s. “Iedereen heeft dezelfde instelling, doe maar gewoon en ben jezelf. Een accountantskantoor heeft een in het algemeen wat suf imago maar dat is hier totaal niet. Wij zijn allemaal ‘losjes’ en houden van gezelligheid en een uitje samen. Er heerst een ontspannen sfeer en juist daardoor verzet iedereen bergen met werk. En maken we iets vervelend mee? Dan zijn we er voor elkaar.”

“Wat ik tegen toekomstige collega’s zou zeggen? Je kunt hier in de cijfers duiken, vanuit huis of ons gezellige kantoor. Maar je werkt ook met klanten. En altijd met plezier, want we lachen hier echt veel. Ook is er oprechte interesse in elkaar. Er wordt hard gewerkt en we nemen het werk inhoudelijk serieus, maar echte stress kennen we niet. Dat zou het management ook niet toelaten. Zij dragen uit: werk is belangrijk, maar privé des te meer.”

Menselijkheid en plezier gaan bij Jennen boven omzet. Zorgt het harde werk voor extra omzet dan wordt het team ook beloond. En aan het einde van het jaar wordt altijd geld gedoneerd aan een goed doel. “Dat zorgt dat er nauwelijks verloop is en we een stabiel team hebben. En natuurlijk vanwege het feit dat er regelmatig borrels en gebak zijn,” zo lacht Silvy.

Beweging

Silvy zit veel achter de pc, maar kan niet de hele dag stilzitten. “We hebben allemaal staan-/zit bureaus en lopen graag samen een rondje in de pauze. Dat kan ook, want het liefste lopen we hier gewoon op sneakers. Op hakken mag ook hoor, maar je kiest gewoon lekker waar je zin in hebt qua kleding.” Zeker in drukke kwartaalperiodes houden we elkaar scherp op ontspanning en afwisseling.”

“En nu de sportzomer er weer aankomt: EK, Tour de France en Olympische Spelen, staat de tv hier aan en delen we de belangrijke momenten.”

Werken bij Jennen Advies

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?

Wil je meer weten over ons bedrijf of de inhoud van het werk? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Jennen Advies en wil je graag eens kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Wij zijn altijd op zoek naar de beste financiële mensen!