Allround Medewerker

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Ben jij op zoek naar afwisseling in werkzaamheden? Doe je graag elke dag iets anders? Dan is onze vacature allround medewerker iets voor jou! Wij zijn voor ons kantoor in Den Bosch op zoek naar een allround medewerker. Jij houd je bezig met HR werkzaamheden voor onze klanten, ondersteunt onze officemanager en ondersteunt diverse klanten met een strak ingerichte digitale administratie.

Wat ga je doen?

Je gaat onze nationale en internationale klanten ondersteunen met een strak ingerichte digitale administratie, je ondersteunt onze officemanager met diverse werkzaamheden maar je houd je ook bezig met HR werkzaamheden van diverse klanten.

Een mooie toekomst bij Jennen Advies?

Wat breng je mee?

Jij kijkt nieuwsgierig naar de wereld om je heen. Je hebt een natuurlijke innovatieve en creatieve mind-set. Je omarmt nieuwe dingen en het zit in je om zaken snel te willen begrijpen. Natuurlijk heb je ook een oog en oor voor IT-processen en technieken. Je gaat voor professionaliteit, hebt een flexibele instelling en gaat met plezier naar je werk. 

Kortom: jij doet het net even anders. Net zoals wij bij Jennen Advies.

Verder beschik je over:

Waarom werken bij Jennen Advies?

icoon-ambitieus-team

Ambitieus team

We zijn een kleine, maar groeiende organisatie met een enthousiast en ambitieus team. We houden van aanpakken en werken zelfstandig, maar zijn wel nauw met elkaar verbonden. De sfeer is informeel en collegiaal. Naast dat we erg gedreven zijn, is er altijd ruimte voor gezelligheid.

icoon-100-procent-digitaal

100% geautomatiseerd

Doordat we 100% digitaal werken kunnen we onze klanten snel en pro-actief adviseren. Dat maakt het werk niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker. Omdat we altijd en overal zicht hebben op de meest recente cijfers, kunnen we onze klanten pro-actief adviseren en met ze mee denken.

Innovatief

Door de digitale transformatie in het bedrijfsleven is er een enorme toename van data. Doordat we al jaren gebruik maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen op financieel gebied, leveren we niet alleen beter werk, maar gaat het ook veel sneller en nauwkeuriger.

Wat biedt Jennen Advies?

Jennen Advies bestaat uit acht fanatieke en enthousiaste werknemers. Een groep collega’s met elk zijn/haar eigen specialisme die tot het uiterste gaan om tot de beste oplossing voor de klant te komen. De grote motivatie voor succes en de bereidheid om elkaar altijd te helpen is kenmerkend voor het team. Daarnaast staan we open voor verbeteringen en is er ruimte voor eigen inbreng. We doen het écht samen. Dit gecombineerd met een platte organisatiestructuur zorgt voor een fijne werksfeer. 

Wat bieden wij nog meer?

Neem contact op met Jennen Advies

Meer informatie of direct solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Aarzel dan niet en reageer! Solliciteer vandaag nog via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen of wil je meer weten over hoe het is om bij Jennen Advies te werken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Pim Jennen. Dit kan via mail: info@jennen-advies.nl of via telefoonnummer: 073 822 07 95. 

pim-jennen-ondernemer-bij-jennen-advies
Ik ga ervoor!

Direct solliciteren

Allround Medewerker

Sylvie-op-kantoor-bij-Jennen-Advies